Lassana.nl

Coagulatie

COAGULATIE BEHANDELING

Heb jij last van gesprongen adertjes, pigmentvlekken of andere onregelmatigheden? Dan heeft Lassana de oplossing! Een mooie, gladde huid zonder huidverhevenheden straalt en oogt jonger. Bij Lassana wordt op een veilige wijze de ontsierende plekjes weg gecoaguleerd.

HOE WERKT EEN COAGULATIE BEHANDELING

De coagulatie-apparatuur produceert stroom die via een fijne puntvormige naald in aanraking wordt gebracht met de huidafwijking. De stroom zorgt ervoor dat de huidafwijking wordt verhit waardoor deze wordt vernietigd en door het lichaam wordt afgestoten. Het verhitten van het weefsel van de afwijking gebeurt zeer precies.

Na de behandeling is de huid een beetje rood en ontstaat er een korstje. Binnen enkele dagen is uw huid hersteld en heeft u weer een egale huid.

Het voordeel van de Spot Remover is dat deze uitermate geschikt is voor kleine oppervlakken. Doordat er geen chirurgische ingreep aan te pas komt, wordt vorming van litteken voorkomen. In de meeste gevallen is er maar één of twee behandelingen nodig. De behandeling is snel en efficiënt!

Coagulatie met de Spot Remover is geschikt voor:

  • Kleine verheven plekjes
  • Ouderdomswratjes (verruca sebborroica)
  • Kersenwratjes (angiomen)
  • Kleine gerstekorrels (milia)
  • Kleine, donkere papeltjes bij donkere huidtypes (papulosa nigra)

HOE MOET DE HUID VERZORGD WORDEN NA DE INGREEP?

Het is verstandig de wondjes na de ingreep minstens 5 dagen droog te houden. Hoe droger de plekjes blijven hoe mooier ze genezen.

Het is verstandig om de behandelde plek gedurende tenminste 2 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht in verband met de kans op pigmentatieafwijkingen.

De huid dient na het afvallen van het korstje in te worden gesmeerd met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor van minstens 30 SPF.

HOE IS HET COSMETISCH RESULTAAT

Het cosmetisch resultaat is afhankelijk van een aantal factoren.

De locatie: Coagulatie wondjes genezen in het gezicht vaak fraaier en minder opvallend dan ergens anders op het lichaam.

VERZORGING VAN DE HUID NA DE INGREEP

Het nat laten worden van het verse wondje, wondinfectie & blootstelling aan de zon kunnen het cosmetisch eindresultaat nadelig beïnvloeden.


AFSPRAAK MAKEN OF MEER INFORMATIE?

Indien u meer informatie wenst over de coagulatie behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, nodig ik u graag uit bij Lassana voor een vrijblijvend consult.

Klik HIER om een afspraak te maken of bel/app naar 06 54 302 146 of mail naar info@lassana.nl

Ik heet u graag welkom bij Lassana Schoonheidssalon.

*Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk. De ervaring en resultaat is cliënt-afhankelijk.

Prijs vanaf; €37,50 (per 15 min.)

Voor en na de behandeling 

Afspraak maken

Maak een afspraak