Lassana.nl

Tarieven

Kennismakingsbehandeling € 40,-

Voor iedereen die onze schoonheidssalon nog nooit bezocht heeft, bieden wij een speciale kennismakingsbehandeling aan. Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van uw huid en om het thuisgebruik en de behandeling op elkaar af te stemmen wordt de behandeling getart met een uitgebreide intake. De behandeling duurt 45 minuten en bevat een intake en een uitgebreide huidanalyse. Uw huid wordt vervolgens diep gereinigd om de opname van de werkstoffen te optimaliseren. Dan krijgt u nog een verzorgend masker om de huid in goede conditie te brengen.

Aan het eind van de kennismakingsbehandeling krijgt u een uitgebreid huidadvies waaronder ook een advies voor thuisgebruik, gebaseerd op de bevindingen en uiteraard uw wensen.

Bio-Peeling (Chinese Kruidenpeeling)€ 76,-

De Bio peeling is een intensieve peeling die de huid sterker maakt en een diep reinigend effect heeft. Het heeft een vernieuwende en verjongende werking. Het stimuleert de celdeling en verbetert de bloedcirculatie. De dode huidlagen worden verwijderd, waardoor er een geheel nieuwe huid ontstaat. De huid wordt mooier, strakker,[…]

Minikuur Bio-Peeling€ 199,-

3 x Bio-Peeling (Chinese Kruidenpeeling) in 10 dagen. U betaalt 1e en 2e keer € 76,-  3e keer € 47,- (in max. 3 weken

Mesotherapie (Microneedling)€ 95,-

Microneedling is één van de meest innovatieve en effectieve deelbehandelingen bij striae en rimpels. De fijne naaldjes in de pen stimuleren de huid om collageen en elastine aan te maken. Tijdens deze behandeling ontstaan er microkanalen die zorgen voor een verhoogde opname van actieve werkstoffen in de huid. Het lichaam sluit deze kanaaltjes met eigen collageen. Er vindt dus een flinke toename van het collageen in de huid plaats, waardoor rimpeltjes, fijne lijntjes en grove poriën van binnenuit opgevuld worden.
We gebruiken Mesotherapie (microneedling Treatment) daarom met name voor collageen-opbouw (of afbraak, in het geval van littekens). Microneedling is praktisch pijnloos. Lees hier meer over deze behandeling.

Relax Treatment 60 min.€ 63,-

Reinigen – Huidanalyse – Intake – Enzymatische peeling, die de dode huidcellen verwijdert en de huid zacht, schoon en stralend maakt –  Dieptereiniging – Epileren – masker, aangepast aan huidtype – Heerlijke ontspannende gezichtsmassage – Dag/nachtverzorging – Thuisadvies.

Reinigen – Huidanalyse – Intake – Scrub – Dieptereiniging/Onzuiverheden verwijderen – Masker,  aangepast aan huidtype – Dag/Nachtverzorging – Thuisadvies.

Kadobon

Wil  je iemand  V E R R A S S E N ? Een kadobon van Lassana Salon de Beauté kan voor elk gewenst bedrag en wordt mooi ingepakt ?

Handverzorging€37,-

Cosmetische handverzorging: Dit is alleen mogelijk in combinatie met een gelaatsbehandeling. Uw nagels worden gevijld, vervolgens worden de nagels met olie ingemasseerd en worden de nagelriemen naar achtergehaald. Dan krijgt u nog een lekkere handmassage en eventueel kunt u nog kiezen voor een nagellak.

Losse behandelingen

Intake Definitief Ontharen (vrijblijvend)

Kom langs voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Ik kan u alles vertellen over het definitief ontharen. U kunt mij een app sturen via 06 54 302 146 of een aanvraag via de contactpagina. Hieronder vindt u de tarieven van het Definitief ontharen.

Afspraak maken

Maak een afspraak