Lassana.nl

Biologische kruidenpeeling

Biologische kruidenpeeling 

In 10 dagen een volledig nieuwe huid!

Bio-Peeling Treatment. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) –  unieke biologische peeling  – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.

Deze is niet agressief, dus geen vervelling en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden.

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.
De Biopeeling is gebaseerd op de samenwerking van verschillende kruiden in de behandeling en het ingrediënt perfluorcarbon in de gel en crème voor het thuisgebruik. De Biopeeling zorgt ervoor dat de celdeling van de huid versneld gaat (normaal in ongeveer 28 dagen d.m.v. chinese kruidenpeeling in 10 dagen). Hierdoor wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd.

De Biopeeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Doordat de huid intact blijft behoudt deze zijn veilige bescherming.
De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) vermindert huidproblemen als:

 • Acne;
 • Acne rosacea;
 • Acne littekens;
 • Littekens;
 • Pigmentvlekken;
 • Rimpels en verslapping of een slechte conditie van de huid;
 • Slecht doorbloede en rokershuid.

  Deze behandeling is zeer geschikt voor: onzuivere vette huid met mee-eters, grove poriën.

  De Biopeeling is toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen).

  Belangrijk:
  Daar dit geen gewone behandeling is maar een intense therapie, gelieve deze informatie in acht te nemen:
 • veel water drinken: liefst 2 liter per dag;
 • Heeft U de Biopeeling of Biopeelingkuur ondergaan?
  Dan tijdens en tot een week na de laatste behandeling:
  – niet onder de zonnebank;
  – niet echt zonnebaden;
  – niet de huid sterk doorbloeden.


  Wist u dat?
  De Bio-Peeling ook toegepast kan worden in de zomermaanden? Het is zelfs een aanrader om 8-10 dagen voor uw vakantie een Bio-Peeling behandeling te ondergaan, omdat deze ervoor zorgt dat u mooi egaal bruin wordt.
  In principe kunt u al 24 uur na de Bio-Peeling in de zon, mits u de huid beschermt met de Blue Blood Sun Cream (met Perfluorcarbon). Deze dient u om de 3-4 uur opnieuw aan te brengen.
  Heeft u aanleg voor pigmentvlekken? Dan is het belangrijk (ook zonder Bio-Peeling) altijd goede zonbescherming te gebruiken!

Afspraak maken

Maak een afspraak