Lassana.nl

Waarom naar de schoonheidsspecialist

Waarom naar de schoonheidsspecialist

Vele invloeden van binnen en buiten bepalen hoe onze huid eruit ziet. Belangrijk om te weten is dat stress, verkeerde voeding, warmte verschillen, zonlicht, roken, medicatie, auto gassen en andere schadelijke stoffen in de lucht schade kunnen achterlaten of veroorzaken in de huid. Ook hormoonschommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid.

Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe maar een noodzaak.

Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen om de huid dagelijks goed te verzorgen. Dit om o.a. overmatige onzuiverheden tijdens de pubertijd te voorkomen.

Het advies is om vanaf 12 jaar regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist als de huid overmatig talg produceert.

Het advies om huidveroudering uit te stellen/ tegen te gaan is om vanaf ca.  29 jaar regelmatig een extra behandeling te nemen op het gebied van extra hydratatie, stimuleren en activeren van collageen, elastine vezels en bindweefsel.

Omdat geen mens het zelfde is en zo ook geen huid gelijk is, wordt er bij uw eerste bezoek een huidanalyse gedaan. Tijdens deze huidanalyse kijken wij naar uw type huid en stemmen wij de behandeling en verder advies daarop af. Hierdoor kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

Uiteraard is de beste verzorging voor de huid altijd in combinatie met het thuis gebruik van de producten. De producten die wij in de salon gebruiken zijn geheel op elkaar aangepast om zo een optimaal resultaat te behalen. U bepaalt ten alle tijden hoe ver u hierin wilt gaan. Het advies voor een dagelijkse verzorging is een cleansingmilk of een cleansingfoam, een lotion en een dag- en nachtcreme. Dit kunt u altijd uitbreiden met een serum, gezichtsmasker en voor de rijpere huid een oogcreme. Een Oogcreme adviseren wij vanaf 29 jaar, dit omdat het collageen in de huid afneemt en daardoor fijne lijntjes en verslappingen van de huid zichtbaar worden. Dit kunt u met een creme helaas niet uitsluiten, maar wel uitstellen!

logo_lassana_small

Afspraak maken

Maak een afspraak