Lassana.nl

Merken

Santaverde bevat 0% water en 100% werkzame stoffen!

Santaverde kent geen toevoeging van water, alle producten bevatten 100% werkzame stoffen en (dus) 0% water. Dit is uniek in de cosmeticabranche. Ter vergelijking; een crème bestaat normaal gesproken voor zo’n 55-85% uit water.
– 0% water, 100% werkzame stoffen
– Aloë Vera is het hoofdingrediënt
– Xingu antiaging lijn: Aloë Vera & Cashewfruit.

Al bijna 30 jaar groeien in Andalusië de aloë vera’s voor Santaverde.

Op een bijzondere plek, in het meest zuidelijke stukje van Spanje, “Vinca”, werd de eerste kleine aloë vera geplant in de zanderige bodem. Ver weg van kou en vorst, bijna het hele jaar door badend in de zon, is dit een ideale plaats voor de aloë vera. Aloë vera is het hoofdingrediënt in alle Santaverde producten. De bladeren worden met de hand bewerkt tot het kostbare aloë vera sap. Alleen op deze manier krijg je de meest zuivere en kwalitatief hoogstaande producten.

In de producten van Santaverde zit dus niet zomaar een beetje aloë vera. Nee, de BASIS, het hoofdingrediënt is aloë vera. Dit terwijl de meeste andere producten normaal gesproken water als hoofdingrediënt kennen. Water is natuurlijk niet slecht voor je huid, maar het ‘doet’ ook niet heel veel voor je huid.

Dus, als je mag kiezen, wat gebruik je liever op je huid … water of pure aloë vera?

2B BIOBEAUTY

2B BIOBEAUTY is geïnspireerd door de natuur, planten en vruchten. Dankzij wetenschappelijke onderzoeken, de kennis en ervaring van de medische wereld is het gerealiseerd. Een perfecte pijnloze en effectieve behandeling. Eenunieke biologische dieptepeeling.

The Ohm Collection

The Ohm Collection, weer zo’n pareltje op het gebied van natuurlijke cosmetica, en dit keer ook nog eentje van Nederlandse bodem. The Ohm Collection denkt net even anders dan anders en dit ‘andere’ vind je terug in de producten.

De eerste productlijn van The Ohm Collection is gelijk een schot in de roos. Fantastische deo’s met fantastische sensuele geuren die echt goed werken en toch 100% natuurlijk zijn! Geen gewone deodoranten, nee, poederdeodoranten. Die niet alleen heel effectief werken zonder aluminium maar ook nog eens goed en heilzaam (!) voor je zijn. The Ohm Collection heeft een poederdeodorant ontwikkeld op basis van natriumbicarbonaat (ook wel zuiveringszout of bakingsoda genoemd) gecombineerd met de meest sensuele geuren van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld.

Teatox

Aldus Teatox; Thee met een doel: “Wij geloven in de kracht én gezondheidsvoordelen van natuurlijke ingrediënten en we zijn er 100% van overtuigd dat mensen zich daadwerkelijk beter gaan voelen door een harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Om dit doel dichter bij te brengen hebben we specifieke producten ontwikkeld die stuk voor stuk bijdragen aan een harmonieuze samenwerking tussen lichaam, geest en ziel.  Door onze theeën dragen we bewust bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. Maar we weten dat blijvende resultaten lastig te verkrijgen zijn door slechts één drankje – en daarom hebben we verschillende lijnen thee ontwikkeld om je te helpen de balans te vinden in jouw dagelijks leven.

Elke thee is met zorg samengesteld met een helder en specifiek doel en met precies de juiste ingrediënten die voor dit doel nodig zijn. Om de optimale samenstelling te vinden is nauw samengewerkt geweest met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen.

Afspraak maken

Maak een afspraak