Lassana.nl

Definitief ontharen

Glad en zachtheid, effectiviteit en veiligheid
IPL Ontharen (Intense Pulsed Light) door middel van flitslicht

Stel je eens voor… nooit meer pijnlijk harsen of epileren.
En de duur van het resultaat. Bedenk wel dat het even een investering is, maar scheren en harsen behoren tot het verleden!
Lassana Salon de Beauté onthaart met de L600. Een revolutionair ontharingssysteem dat zorgt voor definitieve ontharing. L600 staat voor Intense Pulsed Light. Door middel van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht dat direct op de huid wordt gericht, zal pijnloos alle ongewenste lichaamsbeharing voorgoed verwijderd worden.

De L600 is de ideale oplossing voor de behandeling van overbeharing zowel bij mannen als vrouwen.

Deze methode is veilig, pijnloos, snel en zonder complicaties.

Mensen met een hele donkere huidskleur of met grijze haren kunnen helaas niet geholpen worden door deze methode; stelregel is dat de haar donkerder moet zijn dan de huid. Hoeveel haren, hoe zwart, hoe dik, of op welk lichaamsdeel is niet aan de orde. Alles kan!

Lassana
Veilig

Het apparaat is 100% veilig en is voorzien van het Amerikaanse FDA- keurmerk.

Lassana
Hoe het werkt

De lichtflits wordt door pigment in de haarwortel omgezet in warmte, deze warmte zal de haarwortel vernietigen. Het is wel noodzakelijk dat de haren genoeg pigment bevatten, dus donker van kleur zijn.

Lassana

Alle ongewenste haren weg

Haren groeien in verschillende fasen, alleen de haren die in de *anagene fase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Dus er zullen een aantal behandelingen gegeven moeten worden om al die haren in de anagene fase te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen omdat dit afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren zoals bijvoorbeeld de hormoonhuishouding.

HairGrowth foto

  • Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Dit varieert per persoon. Afhankelijk van haar- en huidtype. Er kan nooit op voorhand aangeven worden hoeveel behandelingen er in totaal nodig zijn.
  • Alle prijzen zijn richtlijnen, bij een sterke overbeharing of grote oppervlakten kunnen er andere prijzen gehanteerd worden! Tijdens het consult wordt de definitieve prijs aan u voorgelegd.

Voor een gratis consult: 06 54 302 146 of neem contact met ons op via het contactformulier of info@lassana.nl.

Ik kan u alles vertellen over de behandeling en laat u kennis maken met het L600-apparaat.

* De anagene fase is de eerste fase, de groeifase van het haar. Dit zijn de haren die zichtbaar zijn.

Afspraak maken

Maak een afspraak