Lassana.nl

Definitief ontharen

Glad en zachtheid, effectiviteit en veiligheid
IPL Ontharen (Intense Pulsed Light) door middel van flitslicht

Stel je eens voor… nooit meer pijnlijk harsen of epileren.
En de duur van het resultaat. Bedenk wel dat het even een investering is, maar scheren en harsen behoren tot het verleden!
Lassana Salon de Beauté onthaart met de L600. Een revolutionair ontharingssysteem dat zorgt voor definitieve ontharing. L600 staat voor Intense Pulsed Light. Door middel van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht dat direct op de huid wordt gericht, zal vrijwel pijnloos alle ongewenste lichaamsbeharing voorgoed verwijderd worden.

De L600 is de ideale oplossing voor de behandeling van overbeharing zowel bij mannen als vrouwen. Wel hebben mannen meer behandelingen nodig dan vrouwen. Hoeveel meer dat zal zijn, is op voorhand niet te zeggen. Dit heeft alles te maken met het verschil in hormonen.

Deze methode is veilig, pijnloos, snel en zonder complicaties.

Mensen met een hele donkere huidskleur of met grijze en blonde haren kunnen helaas niet geholpen worden door deze methode; stelregel is dat de haar donkerder moet zijn dan de huid. Hoeveel haren, hoe zwart, hoe dik, of op welk lichaamsdeel is niet aan de orde. Alles kan!

Lassana
Veilig

Het apparaat is veilig en voorzien van het Amerikaanse FDA- keurmerk.

Lassana
Hoe het werkt

De lichtflits wordt door pigment in de haarwortel omgezet in warmte, deze warmte zal de haarwortel vernietigen. Het is wel noodzakelijk dat de haren genoeg pigment bevatten, dus donker van kleur zijn.

Lassana

Ongewenste haren weg

Haren groeien in verschillende fasen, alleen de haren die in de *anagene fase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in de anagene fase te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen omdat dit afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren zoals bijvoorbeeld de hormoonhuishouding.

HairGrowth foto

  • Er zijn minimaal 8 behandelingen nodig. Dit varieert per persoon. Afhankelijk van haar- en huidtype. Er kan nooit op voorhand aangeven worden hoeveel behandelingen er in totaal nodig zijn.
  • Er kan een resultaat worden bereikt van gemiddeld 80% haarreductie na minimaal 8 behandelingen verspreid over een jaar. Bij stugge haren kunnen er meer behandelingen nodig zijn. Er zullen altijd wat restharen of donsharen overblijven.
  • Haren die heel vaak zijn geëpileerd zullen gemiddeld 50% meer behandelingen nodig hebben. Dit komt doordat regelmatig uittrekken van de haarfollikels deze misvormd kunnen zijn. Het licht kan daardoor minder gemakkelijk het haarzakje bereiken.
  • Het ontwikkelen van nieuw haar is altijd mogelijk. Dit gebeurt vaak bij hormonen, medicatie of irritatie. Verandering in de hormoonhuishouding zoals; puberteit, menopauze, zwangerschap, borstvoeding en verandering in medicatie (die haargroei veroorzaken/stimuleren) Daarom zijn er soms nabehandelingen nodig om het resultaat vast te houden.
  • Alle prijzen zijn richtlijnen, bij een sterke overbeharing of grote oppervlakten kunnen er andere prijzen gehanteerd worden! Tijdens het consult wordt de definitieve prijs aan u voorgelegd.

    Voor een gratis consult: 06 54 302 146 of neem contact met ons op via het contactformulier of info@lassana.nl.

Ik kan u alles vertellen over de behandeling en laat u kennis maken met het L600-apparaat.

* De anagene fase is de eerste fase, de groeifase van het haar. Dit zijn de haren die zichtbaar zijn.

Afspraak maken

Maak een afspraak